Looporkest

Wilt u Looporkest boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Looporkest vindt u hier op deze pagina.

Ongecompliceerde dixielandmuziek, toegankelijk voor jong en oud is altijd leuk om tegen te komen, op wat voor gelegenheid dan ook. Dit orkest heeft geen podium nodig en kan zich verplaatsen naar iedere gewenste lokatie. 

Zeer geschikt voor beurzen, winkelcentra, braderie, openingen van bedrijven, andere muzikale attenties of zo maar ter opluistering. De musici kunnen gaan standaard gekleed in dixie-outfit met strooien hoedjes, maar kunnen ook als clowns, matrozen, in Charles Dickens-stijl of als paashazen gekleed gaan. In de donkere decembermaand treden zij natuurlijk op als roetveeg Pieten of Kerstman.

Wilt u meer weten over Looporkest?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Looporkest is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Looporkest.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Looporkest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Looporkest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Looporkest

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens