Linke Soep

Wilt u Linke Soep boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Linke Soep vindt u hier op deze pagina.

In het jaar onzes Heren 2018 is Linke Soep geboren. Op de wc van een lokaal studentenhuis hing een ansichtkaart, met daarop de formule voor Linke Soep.

Ingrediënten:

  • Feest DJ/MC
  • Hardstyle DJ & Producer

Een paar uur laten pruttelen en je hebt een kneiter-dikke freestyle-act Met muziekaal geweld, feest en een bak energie klappen deze twee gasten er elk optreden in. Remixen eigen producties, alles is in huis om elke feesttent om te vormen tot een deinzende massa die HELEMAAL LOS GAAT!

Wilt u meer weten over Linke Soep?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Linke Soep is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Linke Soep.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Linke Soep ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Linke Soep zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Linke Soep

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens