Lindo Duvall

Wilt u Lindo Duvall boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lindo Duvall vindt u hier op deze pagina.

Lindo werd in 1973 geboren in de stad van Bosche Bollen en carnaval: ’s-Hertogenbosch. Terwijl hij het gymnasium trachtte af te ronden kwam al snel zijn andere talent naar boven: presenteren!

Lindo Duvall is al jarenlang een vertrouwde stem op de Nederlandse radio. Zijn passie voor muziek en dj-en begint al op jonge leeftijd als hij aan 2 schoolvrienden vraagt of hij op een feestje ‘ook eens een plaatje mag draaien’. A DJ is born! Met zijn eigen drive-in show komt hij op elke plek in Nederland en België en sinds 1998 is hij ook op de radio te horen. Lindo werkte de afgelopen jaren o.a. bij Radio 538, Radio Veronica en Decibel. Lindo is nu iedere zaterdagmorgen te horen op Radio 10!

Wilt u meer weten over Lindo Duvall?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lindo Duvall is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lindo Duvall.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lindo Duvall ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lindo Duvall zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Lindo Duvall

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens