Liefdesmachine

Wilt u Liefdesmachine boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Liefdesmachine vindt u hier op deze pagina.

Twee machineurs komen uw hart veroveren. Liefdevol mengen zij suiker, een snufje oprechte aandacht en een flinke schep liefde. De machine puft, knarst, stoomt en kraakt, de harteklop van de raderen klinkt, een draai aan het juiste rad en heerlijke zoete snoephartjes komen tevoorschijn. 

Tijdens deze speelsets rijden de machineurs rond met hun machine stoppen regelmatig op een geschikte plek om daar hun liefdesexperiment te doen, dit duurt telkens ongeveer 6 á 8 minuten. Route en speelplekken zijn in overleg met de opdrachtgever. De snoepjes (hartjes, pepermunt, bonbonnetjes) zijn op verzoek en tegen meerprijs ook te bedrukken met uw bedrijfslogo. 

Wilt u meer weten over Liefdesmachine?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Liefdesmachine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Liefdesmachine.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Liefdesmachine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Liefdesmachine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Liefdesmachine

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens