Licht, Camera, Actie!

Wilt u Licht, Camera, Actie! boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Licht, Camera, Actie! vindt u hier op deze pagina.

Licht, Camera, Actie is een gloednieuwe interactieve show voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In deze show neemt Bart de kinderen mee naar de magische wereld van de televisie en film. Neem een kijkje achter de schermen en beleef de specials effects. Een grappige regisseur verteld allemaal hoe het werkt. Een verwarde professor haalt wat experimenten uit…

Buikspreken is een talent dat je niet veel meer tegenkomt. Bart is een van de weinige echte buiksprekers in Nederland en daarom zal er ook veel buikspreken in deze show te zien zijn. Zo is er een pratende aap, een levende tekening, een euh… tja… een raar figuur en zullen zelfs een aantal kinderen uit het publiek voorzien worden van een andere stem. Er wordt natuurlijk veel nagesynchroniseerd bij de televisie, dus ook in deze show.

Al met al een gevarieerd spektakel om niet snel te vergeten. Voorzien van een prachtig decor, licht en geluid

Wilt u meer weten over Licht, Camera, Actie!?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Licht, Camera, Actie! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Licht, Camera, Actie!.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Licht, Camera, Actie! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Licht, Camera, Actie! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dolle pret met Bart Juwett

Buikspreker Bart Juwett

Toverschool on tour

Poppendokter

Meneer en Mevrouw de Bok

Aanvraagformulier Licht, Camera, Actie!

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens