Winkelcentrum promotions

Levende schaakstukken

Wilt u Levende schaakstukken boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Levende schaakstukken vindt u hier op deze pagina.

Inzetbaar als animatie met een acteur erin, geven van een voorstelling of onbemand als decoratie. De schaakstukken kunnen ook gedeeltelijk bemand worden. Bijvoorbeeld: De koningen en Koninginnen worden in het midden bemand opgesteld en komen op een bepaald moment in beweging.

Ook inzetbaar als openingsact met bewegende schaakstukken met choreografie op passende muziek. Uit te breiden tot 14 Schaakstukken in Zwart/Wit.

YouTube video

Wilt u meer weten over Levende schaakstukken?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Levende schaakstukken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Levende schaakstukken.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Levende schaakstukken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Levende schaakstukken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Levende schaakstukken

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens