Levend tafel voetbal

Wilt u Levend tafel voetbal boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Levend tafel voetbal vindt u hier op deze pagina.

Dit leuke, sportieve levend tafelvoetbalspel is gebaseerd op het tafelvoetbalspel, maar het leuke aan dit spel is dat de spelers levende voetballers zijn! De spelers zitten met handvatten vast aan de ‘stangen’ binnen de boarding. Door ons unieke schuifsysteem kunnen spelers gemakkelijk en snel heen en weer schuiven. Door de hoge boarding zal de bal niet zo snel buiten het veld worden getrapt.

Doel van het levend tafelvoetbalspel? Scoor met je team zo veel mogelijk doelpunten!

Het voetbalspel wordt compleet geleverd met blower en speeltouwen, welke met haken vastgemaakt kunnen worden aan de boarding. Het spel kan echter ook gespeeld worden zonder de speeltouwen en daardoor als ‘gewone’ voetbal boarding worden ingezet.

Wilt u meer weten over Levend tafel voetbal?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Levend tafel voetbal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Levend tafel voetbal.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Levend tafel voetbal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Levend tafel voetbal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Levend tafel voetbal

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens