Levend Standbeeld

Wilt u Levend Standbeeld boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Levend Standbeeld vindt u hier op deze pagina.

Dit levend standbeeld is uniek in zijn soort. Zodra een toeschouwer voorbij komt speelt hij op virtuoze wijze prachtige muziek uit zijn echte “bronzen” viool. 

Geïnspireerd door de grote componisten van weleer, maar ook begeesterd door de bekendste popsongs van nu, speelt dit levende standbeeld live de mooiste melodieën.

Wilt u meer weten over Levend Standbeeld?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Levend Standbeeld is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Levend Standbeeld.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Levend Standbeeld ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Levend Standbeeld zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Levend Standbeeld

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens