Levend dinosaurus geraamte

Wilt u Levend dinosaurus geraamte boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Levend dinosaurus geraamte vindt u hier op deze pagina.

Deze mysterieuze act bestaat uit lichtgevende dinosaurus geraamten die zeker de aandacht op zich zullen vestigen. Deze dinosaurusvogels lijken tot leven gekomen door hun mobiliteit en verschillende beweegbare onderdelen zoals hun vleugels en staart. Door deze show waarbij mysterieuze mannen in de huid kruipen van dinosaurus geraamten wordt het publiek teruggebracht naar de tijd van de oudheid.

Wilt u meer weten over Levend dinosaurus geraamte?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Levend dinosaurus geraamte is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Levend dinosaurus geraamte.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Levend dinosaurus geraamte ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Levend dinosaurus geraamte zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Levend dinosaurus geraamte

Gegevens van het optreden

Contactgegevens