Let`s Fly

Wilt u Let`s Fly boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Let`s Fly vindt u hier op deze pagina.

Flyboard boeken is mogelijk voor een clinic maar ook als demonstratie op uw evenement. Een spectaculaire manier om op en met water uw publiek te verrassen!

Het Flyboard is een compleet nieuw watersport product dat is ontwikkeld door de Franse Jetski kampioen Franky Zapata. Franky racet al jaren mee in de top van het jetski circuit en heeft het voor elkaar gekregen tegen de grote fabrieksteams op de boksen met zijn eigen jetski. Flyboard demonstraties zijn publiekstrekker en bovenal spectaculair.

Wilt u meer weten over Let`s Fly?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Let`s Fly is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Let`s Fly.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Let`s Fly ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Let`s Fly zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Let`s Fly

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens