Les Indians

Wilt u Les Indians boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Les Indians vindt u hier op deze pagina.

Westernshow Wij presenteren u “Sitting Bull” met zijn onafscheidelijke ‘squaw’. Een unieke act in western-stijl. Een gegarandeerd succes en hoogtepunt voor elk feest, zij het in wild west- of elk ander thema. Deze show draait al heel wat jaartjes mee, en is in de loop van de tijd dan ook steeds verder geperfectioneerd.

De tot in de puntjes verwerkte show heeft diverse hoogtepunten. Afgezien van het spectaculaire boog- en kruisboogschieten, komen ook vuurmessen, werpbijlen en zweepslaan aan bod. Messen en bijlen worden geworpen tot een ongeloofljke afstand van 9 meter! Deze act balanceert op de grens van het menselijk kunnen, absolute concentratie, angst en durf.

Mensen die deze show eenmaal hebben gezien zullen er nog lang over napraten.

Wilt u meer weten over Les Indians?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Les Indians is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Les Indians.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Les Indians ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Les Indians zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Les Indians

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens