Leonardo

Wilt u Leonardo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Leonardo vindt u hier op deze pagina.

Een karikatuur door Leonardo is een prachtige blijvende herinnering aan uw feest. Leonardo zorgt voor plezier en de karikatuur voor een brede lach bij de toeschouwers. De karikatuur kan altijd aangepast worden aan de wensen van de opdrachtgever; bijvoorbeeld door toevoeging van een logo. Een karikatuur is in ca. 5 minuten klaar.

Fast Mega portrait is een schilderij gemaakt in slechts 20 minuten. Het doek heeft een afmeting van 2×1 meter en is op elk feest een ware blikvanger. Ook hier zijn elementen toe te voegen aangegeven door de opdrachtgever.

Wilt u meer weten over Leonardo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Leonardo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Leonardo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Leonardo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Leonardo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Leonardo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens