Artiesten

Leon Sherman

Wilt u Leon Sherman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Leon Sherman vindt u hier op deze pagina.

Leon Shermans heeft al heel wat plekken van de wereld gezien als MC en zanger van de populaire groep Shermanology. Samen met Afrojack en Avicii scoorde Shermanology grote wereldhits. Na 4,5 jaar stapte Leon uit de groep, omdat hij verder wilde als solo artiest. Tevens is Leon Sherman actief als leadzanger van de band Royal Beat.

The voice of Holland is voor hem een mooie stap naar zijn solocarrière. Leon zong tijdens zijn Blind Audition het nummer ‘When I Was Your Man’ van Bruno Mars en deed dat overtuigend: Alle coaches draaiden voor hem. Leon had dus de luxe om te kiezen tussen vier coaches. Uiteindelijk koos hij voor Ali B. Maar coach Ali maakte het hem niet makkelijk in The Battles. Hij moest het opnemen tegen Dwight. Dwight ging er met de winst vandoor, maar gelukkig was daar de steal van Guus voor Leon. In de StealRoom zag Leon menig talent komen en gaan.

YouTube video

Wilt u meer weten over Leon Sherman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Leon Sherman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Leon Sherman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Leon Sherman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Leon Sherman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Alex

Jeffrey Heesen

Bastiaan Ragas

Johannes Rypma

Dutch Boys

Aanvraagformulier Leon Sherman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens