Leon Keer

Wilt u Leon Keer boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Leon Keer vindt u hier op deze pagina.

Leon Keer leerde om te tekenen door middel van het ontwerpen en produceren van grote reclame muurschilderingen voor multinationals als Coca-Cola. Hij heeft opdrachten uitgevoerd in Europa, de Verenigde Staten, de Verenigde Arabische Emiraten en Australië en een aantal Aziatische landen. Zijn kennis van materialen, verkregen door het schilderen op allerlei stichtingen voor zijn klanten, leidde tot een interesse in het experimenteren met materialen en technieken.

Zijn schilderijen weerspiegelen zijn gedachten, confronteert de kijker met de zieke geest van onze tijd. Leon Keer werkt met een mengsel van technieken, maakt gebruik van een rijke verscheidenheid aan materialen, variërend van professionele acryl tot kleefstoffen, oplosmiddelen, primers en teer. Zijn onderwerpen en beelden zijn geheel eigentijds. Leon Keer exposeerde zijn schilderijen in diverse Nederlandse en Britse Art Galeries. Zijn werk is vertoonde op verschillende kunst shows en kunstbeurzen in Europa en de Verenigde Staten.

Tijdens zijn carrière presenteerde Leon Keer vaak zijn kunst door live-action-painting optredens. Zijn vermogen van het uitvoeren als een straat schilder, laat hem de vreugde van het schilderen met het publiek te delen. Op dit moment Leon Keer is een wereldwijd toonaangevende kunstenaar in de street art. De 3d straat schilderijen zijn tijdelijk, maar de beelden worden gedeeld via social media over de hele wereld. 

Wilt u meer weten over Leon Keer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Leon Keer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Leon Keer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Leon Keer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Leon Keer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Leon Keer

Gegevens van het optreden

Contactgegevens