Leco van zadelhoff

Wilt u Leco van zadelhoff boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Leco van zadelhoff vindt u hier op deze pagina.

Leco van Zadelhoff staat bekend als een van Nederlands meest bekende en meest succesvolle beautyexperts. Hij vertegenwoordigt de absolute top in zijn metier en wordt daarom veelvuldig gevraagd als mooimaker van bekend Nederland. Zijn touch wordt door zijn cliënten liefdevol de ‘Lecolook’ genoemd. Leco begon als 18-jarige als hulp in de lokale kapsalon. Binnen een jaar had hij zijn kappersdiploma op zak en wilde hij de televisie-wereld ontdekken. Binnen de kortste tijd reisde hij de hele wereld af voor het fotograferen van kalenders, promotionele shoots of het opnemen van commercials. De kracht van Leco, die ligt in het feit dat hij zowel kapper als visagist is, bleek een unieke combinatie.

Hij werd veel gevraagd voor fotoshoots voor alle grote glossy bladen en als visagist achter de schermen bij de grote entertainmentshows. Hij verwierf op deze manier een klantenkring die bestaat uit de crème de la crème van de Nederlandse televisiepersonality’s zoals onder andere Leontine Borsato, Chantal Janzen, Caroline Tensen, Angela Groothuizen en Sylvie Meis. Leco is een veelgevraagde persoonlijkheid op de Nederlandse televisie. Hij is regelmatig te zien als lifestyledeskundige en hij is vaak te gast in diverse programma’s.

Daarnaast is Leco sinds jaar en dag ambassadeur van de prestigieuze merken van L’Oreal Professionel en hij is ambassadeur van beautyglossy BeauMonde waar hij redactioneel betrokken is bij veel producties in het magazine en al jarenlang zijn eigen rubriek ‘De Lecolook’ heeft. Ook als auteur heeft Leco zijn sporen verdiend. Hij schreef vier boeken. Van zijn eerste drie boeken, “Het Beautyboek” (1999) en “Het Haar Boek” (2000) en “Mooi!” (2004) zijn tezamen meer dan 100.000 exemplaren verkocht, een absoluut record voor beauty-boeken. In 2009 verscheen zijn vierde boek: “Mooier!”, in een eerste druk van 30.000 exemplaren. Sinds 2006 heeft Leco een zeer succesvolle lijn met make-up tools, producten om zelf een professionele make-up mee te maken, welke exclusief verkocht worden via parfumerie Douglas.

Jaarlijks bezoekt hij door het hele land filialen van Douglas om zijn klanten te ontmoeten en een persoonlijk advies te geven. Daarnaast geeft Leco beautyworkshops in het land en is hij een veelgevraagd spreker op Ladiesnight’s, beauty- en bedrijfsevents. Met zijn beautyconcept TEAM LECO is Leco te boeken voor evenementen. In dit beautyconcept combineert Leco zijn filosofie op het gebied van beauty met de laatste trends op het gebied van styling, haar & make-up.

Met zijn team van visagisten, TEAM LECO, geeft hij advies over looks, huidverzorging en het professioneel aanbrengen van make-up. TEAM LECO is gericht op het geven van tips, zodat de bezoekers deze in de toekomst ook zelf kunnen blijven toepassen. Het is een uniek concept waarbij iedere bezoekster beauty kan ervaren. Naast dit alles heeft Leco een grote passie voor kunst, reizen en lekker eten en allerbelangrijkst, zijn dochtertje Robbie.

Wilt u meer weten over Leco van zadelhoff?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Leco van zadelhoff is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Leco van zadelhoff.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Leco van zadelhoff ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Leco van zadelhoff zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Leco van zadelhoff

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens