Le Dame

Wilt u Le Dame boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Le Dame vindt u hier op deze pagina.

Maak plaats voor dit hoge bezoek. Graag laten deze dames hun prachtige deinende rokken bewonderen, maar het liefste hebben de dames dat je een diepe buiging voor ze maakt. Ze doen namelijk vreselijk uit de hoogte. Hun arme dienster ondervindt dit aan den lijve.

Het lijkt wel of ze het een genoegen vinden om haar te kleineren en laten haar voor het minste of geringste opdraven. Laat de dienster echt zomaar alles over haar kant gaan?

Wilt u meer weten over Le Dame?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Le Dame is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Le Dame.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Le Dame ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Le Dame zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Le Dame

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens