Artiesten, Beurzen, Entertainment, Events, Festival, Muziek, Shows

LAURA ROSS

Wilt u LAURA ROSS boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van LAURA ROSS vindt u hier op deze pagina.

Laura Ross, geboren in Nederland, is een getalenteerde popmuzikant die een unieke plek heeft veroverd binnen het Nederlands talige lied en het pop-genre met haar betoverende muziek en emotionele teksten. Ze combineert moeiteloos elk genre met pakkende popdeuntjes, waardoor haar muziek zowel covers en eigen muziek herkenbaar is.

Met haar verleidelijke stem en expressieve presentatie weet Laura Ross het publiek te verbazen naar een wereld van muzikale vreugde. Haar nummers zijn een mix van eigen werk en cover repertoire van Roxy Dekker, Anita Meyer, Flemming tot Marianne Weber, Corry Konings en Tino Martin die haar publiek een persoonlijke en herkenbare ervaring bieden.

Geïnspireerd door een breed scala aan muzikale invloeden integreert Laura Ross haar repertoire en genres in haar werk. Haar muziek getuigt van haar talent en toewijding. Met elk nieuw album blijft zij grenzen verleggen en nieuwe muzikale paden verkennen.

Laura Ross onderscheidt zich met haar unieke klank en passie voor muziek. Ze staat op het punt een aanzienlijke impact te maken op de muziekindustrie. Houd deze getalenteerde artieste in de gaten terwijl ze het publiek blijft betoveren met haar pakkende liedjes .

Laura Ross is o.a. bekend van de volgende tv programma’s: The Voice of Holland, Bloed Zweet en Tranen en Topper Gezocht.

Wilt u meer weten over LAURA ROSS?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over LAURA ROSS is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van LAURA ROSS.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over LAURA ROSS ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over LAURA ROSS zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Peggy Mays

Jill Helena

Samantha Steenwijk

Aanvraagformulier LAURA ROSS

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens