Lantaarnpaal acrobatie

Wilt u Lantaarnpaal acrobatie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lantaarnpaal acrobatie vindt u hier op deze pagina.

Een verhaal over een jonge lantaren aansteker in 1920 die de hoogste lantaren paal beklimt die hij ooit heeft gezien. Niet snel onder de indruk, laat deze acrobaat zich niet snel uit het veld slaan. De pogingen om in de paal te klimmen zijn eerder grappig dan succesvol. Als het hem eindelijk gelukt is om in de paal te klimmen, realiseert hij zich dat hij nog iets vergeten is…Geniet van de spectaculaire act en laat u meevoeren in het verhaal van deze lantaren aansteker. 

Een show op muziek, vrije ruimte 5×5 meter

YouTube video

Wilt u meer weten over Lantaarnpaal acrobatie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lantaarnpaal acrobatie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lantaarnpaal acrobatie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lantaarnpaal acrobatie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lantaarnpaal acrobatie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Lantaarnpaal acrobatie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens