Artiesten

Lampegastuh

Wilt u Lampegastuh boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lampegastuh vindt u hier op deze pagina.

Een DJ uit Den Haag en een DJ/MC uit Eindhoven, dat is de formule des feest voor Lampegastuh. Per toeval belandden de twee samen op een podium, waarna ze al gauw vaker samen de bühne beklommen. Sindsdien weten ze elke kroeg, tent, club of festival vakkundig af te breken! Dit bezeten ze eerder op WiSh Outdoor, Winter Park festival, Lakedance en tal van horecagelegenheden. Direct in hun eerste jaar wisten deze rasentertainers de award voor ‘Meest Populaire Opkomende Partyact’ binnen te hengelen.

Kortom: hoog tijd om los te gaan met Lampegastuh, en dat allemaal in de allerhoogste versnelling!

Wilt u meer weten over Lampegastuh?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lampegastuh is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lampegastuh.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lampegastuh ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lampegastuh zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Lampegastuh

Gegevens van het optreden

Contactgegevens