Lady Bee

Wilt u Lady Bee boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lady Bee vindt u hier op deze pagina.

Voor DJ/Producer Lady Bee was 2018 een prachtig jaar, gevuld met toffe buitenlandse shows en de grootste festivals. Aankomend jaar gaat alleen maar beter worden want alles gaat op de schop en terug naar de kern. Lady Bee gaat zich volledig vastklemmen aan haar roots, terug naar de House, Bass en Uk Garage. Dit is waar het ooit begon en waar Lady Bee zich het beste in thuis voelt.

Het komende jaar staat dus in het teken van “Expect the unexpected”. Waar iedereen naar links gaat, heeft zij ervoor gekozen om naar rechts te gaan. Kies voor een frisse wind in jouw programmering met zekerheid op een crossover heerlijke voldoening voor het publiek. Haar recente muziek releases is waar ze het meest trots op is en met haar aankomende releases op de beste internationale dance labels (o.a. Spinnin, MadDecent en Dim Mak) kan er gerust gezegd worden dat Lady Bee op weg is, als een van de weinig vrouwelijk dj’s van haar soort, de wereld over te nemen.

Wilt u meer weten over Lady Bee?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lady Bee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lady Bee.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lady Bee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lady Bee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Lady Bee

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens