Artiesten

La Fuente

Wilt u La Fuente boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van La Fuente vindt u hier op deze pagina.

La Fuente is geboren en opgegroeid in Nederland en leerde al vroeg over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te toeren. Nu, na meer dan vijftien jaar op nationale en internationale podia te hebben gespeeld en te entertainen, fokt La Fuente een zeer gepassioneerde volgeling en zijn lijst met concerten strekt zich bijna over de hele planeet uit.

La Fuente heeft een zeer uniek geluid: huismuziek op zijn best – opwindend, energiek en lachwekkend. Zijn uitstekende kennis van de huidige golf van dance-muziek, zijn onverschrokken houding als het gaat om het experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen ver voor zijn concurrenten heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een echte artiest, brengt altijd een geweldige sfeer op het podium en scheurt het dak elke keer uit elkaar – dit zou kunnen verklaren waarom promotors over de hele wereld zoveel van hem houden en fans hem de feel good-factor noemen.

La Fuente heeft bewezen een volleerde producent te zijn voor de experts en DJ-collega’s, steeds weer opnieuw. 
Zijn records worden beschreven als ‘ze zijn gemaakt voor maximale impact op de dansvloer’. Zijn hit ‘Bang Bang’, die werd uitgebracht op de Mixmash-afdruk van Laidback Luke, is een echte klassieker geworden.  Een andere succesvolle release uit de keuken van La Fuente, genaamd Dounia (getekend bij Spinnin ‘Records), kreeg vroege steun van elke speler in het spel en zijn nummer’ Fancy Fair ‘(DOORN records) liep vast in de top 10 positie in de game. Beatport-diagram. 
Voeg ‘Buzzing’ (getekend bij MixMash), ‘Matador’ (Spinnin) en ‘Outlaw’ (Oxygen), toe aan die lijst en maak het spannender met de internationale hits, ‘Selecta’ (Spinnin), ‘House Detective’ (DOORN Records ), STICKUP (WALLRecordings) en “4000” (HEXAGON) en VIBE magazine noemen La Fuente als de artiesten waar je naar moet luisteren (nu!) “

La Fuente’s lijst met prestaties stapelt zich op. Nieuwe releases zijn gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en meer. Deze geboren perfectionist werkt aan een snelle uitbreiding van zijn discografie tussen optreden op de grote festivals, naast talloze arena’s en exclusieve clubshows over de hele wereld.

Met La Fuente’s radioshow’ Full Color ‘, dat elke maand wordt uitgezonden, verkent de veelzijdige DJ zijn creativiteit door een kleur te kiezen die als basis dient voor de vibe van de show. Elke show brengt een andere kleur en stemming. Bovendien heeft de Full Colour-podcast elke maand een solide plek in de Itunes Top 10.

Maar ondanks het feit dat de prestaties en lofbetuigingen opgaan, kan La Fuente niet stoppen met uitkijken naar het volgende feest, de nieuwste deuntjes en de goede tijden die nog moeten komen. Met nieuwe releases gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en optredens gepland op de meest gevraagde podia, ziet de toekomst van La Fuente er rooskleuriger uit dan ooit!

YouTube video

Wilt u meer weten over La Fuente?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over La Fuente is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van La Fuente.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over La Fuente ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over La Fuente zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier La Fuente

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens