Artiesten

Krystl

Wilt u Krystl boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Krystl vindt u hier op deze pagina.

Krystl brengt in november haar nieuwe single A Good Year Without You uit. Na drie jaar met het country trio The BlueBirds op pad te zijn geweest, is het tijd weer solo te gaan. Bekend om haar vrolijke poptunes (o.a. Golden Days, Bottles & Circles) laat Krystl nu een andere sound horen. A Good Year Without You is een warme, eindejaars pop ballade waar we Krystl horen zingen over haar break-up, die vervolgens leidde tot nieuwe inzichten en geluk.

In augustus 2020, schreef ze de song op haar piano in Amsterdam samen met JB Meijers (Common Linnets) en Rachèl Louise (The BlueBirds). De productie, gedaan door Thijs van der Klugt (Douwe Bob, Baskerville) transformeerde deze eerst kleine pianoballade tot dit grootste en klassieke bandarrangement. 

A Good Year Without You verschijnt op 6 november 2020 als voorloper op Krystl’s EP, die in het voorjaar van 2021 wordt verwacht.

Wilt u meer weten over Krystl?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Krystl is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Krystl.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Krystl ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Krystl zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Krystl

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens