Artiesten, Muziek

Kris Kross Amsterdam

Wilt u Kris Kross Amsterdam boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kris Kross Amsterdam vindt u hier op deze pagina.

Kris Kross Amsterdam: sinds 2011 de´ toonaangevende Nederlandse act op internationaal gebied. Wat begon met twee broers, geboren onder de rook van Amsterdam, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een krachtig en energiek trio met shows over de hele wereld.

De broers Jordy en Sander Huisman hebben altijd e´e´n doel gehad: een sound cree¨ren die verschillende invloeden naadloos samenbrengt. Deze ontwikkelde zich in korte tijd door het geven van verschillende feestjes in hun thuisstad Amsterdam en werd uiteindelijk een mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house.

De broers rolde hun act uit en in 2014 voegde ze MC Yuki Kempees hieraan toe, waardoor dit legendarische trio een feit werd! De eerste release van het trio was met het nummer “Until The Morning”. Dit nummer kwam in 2015 uit en hierna volgden er meerdere releases waarbij elke release keer op keer een grote impact had. Dit viel de rest van de wereld ook op en trokken op deze manier wereldwijde aandacht.

De releases die volgden waren “SEX”, een internationale megahit samen met Cheat Codes met meer dan 600 miljoen streams, en “Are You Sure?”, een enorme samenwerking met de Britse popster Conor Maynard en de Amerikaanse hiphopartiest Ty Dolla $ign. En later nog een release met Conor genaamd “Whenever”, ontstaan vanuit Shakira’s “Whenever, Wherever” met een sausje van Kris Kross Amsterdam: dit nummer werd de´ zomerhit van 2018 met bijna 300 miljoen streams op Spotify. Het kreeg wereldwijde aandacht van Billboard Dance Chart, de Global Top 50 Chart en 29 Viral Charts op Spotify.

In 2019 kwam Kris Kross Amsterdam met het nummer “Hij is van mij” met Bizzey, Maan en Tabitha, waarmee ze een nummer 1-hit in de single top 100 scoorden. Deze track werd de bestverkochte en gestreamde single van 2019. Daarna volgde de het nummer “Moment” samen met Kraantje Pappie en Tabitha, “Ik sta jou beter” met Nielson, “Ooh girl” met Conor Maynard & A Boogie Wit Da Hoodie, “Loop niet weg” met Tino Martin en Emma Heesters en “Mij niet eens gezien” met Lil Kleine en Yade Lauren. Kortom, Kris Kross Amsterdam released tot nu toe hit na hit met hun pakkende en typerende sound. Het meest recente resultaat daarvan is ‘Donderdag’ samen met Bilal Wahib en Emma Heesters.

Naast het maken van hitsingles, geeft het trio shows over de hele wereld. Ze nemen hun energie overal mee naartoe en verliezen nooit hun Amsterdamse mentaliteit: waar Kris Kross Amsterdam is, is het feest. Elke show die ze geven is een unieke ervaring op zich. Ze hebben hun talent al op verschillende podia geuit waaronder Mysteryland (NL), Tomorrowland (BE), Parookaville (GE) en Ultra Music Festival (VS).

Het is duidelijk dat Kris Kross Amsterdam buitengewoon getalenteerd is en zowel op lokaal, nationaal e´n internationaal niveau de kroon spant!

YouTube video

Wilt u meer weten over Kris Kross Amsterdam?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kris Kross Amsterdam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kris Kross Amsterdam.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kris Kross Amsterdam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kris Kross Amsterdam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Maan

La Fuente

Donnie

Stuk Tv

Aanvraagformulier Kris Kross Amsterdam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens