Kraak & Smaak

Wilt u Kraak & Smaak boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kraak & Smaak vindt u hier op deze pagina.

Kraak & Smaak draait sinds hun debuutalbum ‘Boogie Angst’ volop mee in de nationale en internationale live scene. Ze zijn al jaren een gerenommeerde internationale naam die menig club of festival aan gort speelt. Geen grijze, gezichtsloze laptop-show maar een full on live band met drums, bas, toetsen, dj en live vocals.

Wilt u meer weten over Kraak & Smaak?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kraak & Smaak is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kraak & Smaak.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kraak & Smaak ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kraak & Smaak zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Die Männer und die Nina

drop dead gorgeous

Disco Snolly Live

Dazz

Cocker´s Delight

Aanvraagformulier Kraak & Smaak

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens