Winkelcentrum promotions

Kookdemonstratie

Wilt u Kookdemonstratie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kookdemonstratie vindt u hier op deze pagina.

Op mooie witte met led verlichten en royaal gedecoreerde eilanden bereide wij in het bijzijn van uw gasten kleine gerechtjes en hapjes. Het kookeiland voorzien wij met witte bakken met schaafijs waar wij de te gebruiken ingrediënten op zullen etaleren.

Hapjes – gerechtjes(voorbeeld):

  • Mini tortellini met paddenstoelen en romige kaassaus
  • Spiesjes van grote garnalen met knoflook en peterselie
  • Kleine seizoensalade met gebakken spekjes, rode ui en gebakken courgette
  • Prikkers met bolletjes Mozzarella kaas, mini trostomaat en basilicum olie
  • Gebakken runde entrecote gesneden met pittige rode wijnsaus
  • Kleine smoothie van vers fruit met yoghurt

Inclusief alle materialen en show kok.

Wilt u meer weten over Kookdemonstratie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kookdemonstratie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kookdemonstratie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kookdemonstratie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kookdemonstratie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kookdemonstratie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens