Winkelcentrum promotions

Koning Willem Alexander look alike

Wilt u Koning Willem Alexander look alike boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Koning Willem Alexander look alike vindt u hier op deze pagina.

Willem Alexander heeft nu wel een hele goede look a like! Deze perfecte imitatie act van Willem Alexander is één van de meest gevraagde look a likes van ons land.

Een optreden van deze look a like en staat garant voor een spraakmakend optreden. Deze look like van Koning Willem Alexander is te boeken voor openingen, speeches, meet and greets, met gasten op de foto etc. Iedere invulling is in overleg te bespreken met deze dubbel ganger van onze koning.

Wilt u meer weten over Koning Willem Alexander look alike?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Koning Willem Alexander look alike is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Koning Willem Alexander look alike.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Koning Willem Alexander look alike ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Koning Willem Alexander look alike zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Koning Willem Alexander look alike

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens