Artiesten, Shows, Winkelcentrum promotions

Konfetti

Wilt u Konfetti boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Konfetti vindt u hier op deze pagina.

Feestduo KonFetTi bestaat uit Aaron Dijsselbloem en Fleur Janssen.

De in Lent woonachtige creatieve duizendpoot Fleur zingt, acteert en startte na haar opleiding fotografie als fotograaf haar eigen ‘Studio Fleur Janssen’. De unieke combinatie tussen fotografie en passie voor muziek & theater maakt voor Fleur het creatieve cirkeltje rond. Aaron is tevens actief onder de naam Aaron D. en scoorde eerder met meerdere singles in de landelijke hitlijsten.

In 2012 brengt het duo debuutsingle ‘Konfetti Barst Los!’ op de markt. Vele optredens in het land en een radiotour volgen. Met opvolgers als ‘Ik Blaas Een Kusje’ en ‘Dans De Tralala’ scoort het duo zelfs tv-optredens bij Toppers van Oranje en Oranje Party. De vrolijke videoclip bij de single ‘Zomer’ met rapper Maurits is in 2018 zelfs veelvuldig te zien bij het populaire Vlaamse tv-station Ment TV.

De singles ‘Jij & Ik’ en ‘Dokter Bernhard’, een coverversie van Bonnie St. Claire & Ron Brandsteder zijn echte meezingers en zijn in 2021 en 2022 op de bekende Nederlandse radiostations niet weg te denken.

Alle videoclips zijn tevens te aanschouwen op YouTube en TV-Oranje. Een optreden van dit hilarische duo betekent 30 minuten lang vermaak met veel interactie en een hoog feestgehalte met feestknallers als ‘De Toreador’, ‘Bloed Zweet En Tranen’, ‘Leef’, en veel meer.

Eventueel en op verzoek is dit programma uit te breiden met een kidsshow, Hot Summer Dance Experience of dagdeelvullend concept met DJ, schminken, en een minidisco. Zij zijn er klaar voor … jullie ook? Dan kan het avontuur beginnen!

Wilt u meer weten over Konfetti?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Konfetti is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Konfetti.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Konfetti ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Konfetti zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Konfetti

Gegevens van het optreden

Contactgegevens