KonFetTi MiniPretPark

Wilt u KonFetTi MiniPretPark boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van KonFetTi MiniPretPark vindt u hier op deze pagina.

Dagdeelvullend programma.

Aaron D. zorgt met KonFetTi voor een spetterend optreden. Een vrolijk- en strakke show met visuele geintjes en talloze bekende kinderhits.

Met de kindersongs ‘Mijn Skippybal’, ‘WaterPret’, en ‘Ik Lust Geen Spruiten (Spierpijn In M’n Kuiten)’ is de show nog leuker geworden. 

Samen met Fleur wil Aaron de ‘kidz’ van tegenwoordig meer in beweging krijgen en het nut van buitenspelen onderstrepen. Het motto is ‘kom achter je pc vandaan en beweeg’.

Dit veelbesproken en unieke concept is naast een show om naar te kijken ook een dans- en spelprogramma. In de show zitten diverse nummers waar de kinderen actief aan mee kunnen doen. Daarnaast kunnen ze onbeperkt suikerspinnen en popcorn eten. Wat een feest! En dat is nog niet alles …. Ze kunnen zich uitleven op een springkussen, limbo dansen, 4 op een rij spelen en … kunnen zij de zenuwen in bedwang houden bij de zenuwspiraal??

Wilt u meer weten over KonFetTi MiniPretPark?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over KonFetTi MiniPretPark is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van KonFetTi MiniPretPark.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over KonFetTi MiniPretPark ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over KonFetTi MiniPretPark zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Virtuele smurf speurtocht

Airball

Bert & Ernie

Buurman & Buurman

Sinterklaasshow – De magie van Sinterklaas

Aanvraagformulier KonFetTi MiniPretPark

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens