Koffie op wielen

Wilt u Koffie op wielen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Koffie op wielen vindt u hier op deze pagina.

Niemand weet waar ze vandaan komen, deze brabbelende koffiekletsers. Hun vernuftig gebouwde  machine doet er ruim twintig minuten over om 1 kop koffie te zetten.

Niet meteen geschikt voor de koffietafel na een begrafenis, maar wel leuk om
deze heren op uw  evenement hun uitvinding te laten demonstreren.

Wilt u meer weten over Koffie op wielen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Koffie op wielen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Koffie op wielen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Koffie op wielen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Koffie op wielen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Koffie op wielen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens