Knuffeltantes

Wilt u Knuffeltantes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Knuffeltantes vindt u hier op deze pagina.

Vrolijk ontvangst door de Knuffeltantes! Nog nooit bent u zo enthousiast ontvangen als door deze twee gezellige knuffeltantes.

Ze verwelkomen uw gasten vrolijk en uitbundig en voor sommige een innige omhelzing. Altijd een vrolijke binnenkomer dus!  Een act van Leuke Gasten!

Wilt u meer weten over Knuffeltantes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Knuffeltantes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Knuffeltantes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Knuffeltantes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Knuffeltantes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Knuffeltantes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens