Recreatie, Winkelcentrum promotions

Knikkermaniak

Wilt u Knikkermaniak boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Knikkermaniak vindt u hier op deze pagina.

Helemaal terug van weggeweest knikkeren. Van vroeger kennen we dit allemaal de kattenogen, bonken 1/2, 1 of 5 punten.
Wij maken het mogelijk om iedereen te laten knikkeren met spectaculaire tools kabelbanen, loopings, trampolines en nog veel meer. Op locatie plaatsen we 8 tafels waar voldoende materiaal aanwezig is om urenlang te kunnen bouwen aan de ultieme knikkerbaan.

Benodigd:
Elektra: 1x vrije groep 230v
Podium/ruimte: Vanaf 32 m2
Geluid: Puur voor achtergrond en presentatie inbegrepen
Begeleiding: Inbegrepen
Transport: Inbegrepen
Op & afbouw: Inbegrepen

Wilt u meer weten over Knikkermaniak?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Knikkermaniak is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Knikkermaniak.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Knikkermaniak ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Knikkermaniak zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pieten parcours augmented experience

Sinterklaas

Pieten school XL

Timmy

Clown Menno

Aanvraagformulier Knikkermaniak

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens