Knife & Gun show

Wilt u Knife & Gun show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Knife & Gun show vindt u hier op deze pagina.

Knife & Gun Show is een sensationeel stukje entertainment. Concentratie, perfectie en blind vertrouwen zijn de ingrediënten van deze fascinerende act. Een act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Een vurig spel tussen man en vrouw van internationale klasse!

Een unieke combinatie, beide hebben zij zich de kunst van het messenwerpen eigen gemaakt. Vlijmscherpe Messen en Bijlen, een bloedstollende keelworp, brandende messen of door een voorgespannen krant heen. Knallende zwepen, slechts millimeters verwijdert van de hand van de partner. Schieten met geweer en pijl en boog. Een boeiende show, waarbij vuur het geheel completeert! Spannende interactie met het publiek! Aan presentatie, kostuums en presentatie is veel aandacht besteed.  Kortom, een temperamentvolle Westernshow met: Indianen, Cowboy’s, Saloondames of een combi hiervan.

Wilt u meer weten over Knife & Gun show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Knife & Gun show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Knife & Gun show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Knife & Gun show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Knife & Gun show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Knife & Gun show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens