Muziek

Knappe koppen

Wilt u Knappe koppen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Knappe koppen vindt u hier op deze pagina.

Nu eindelijk eens een nieuw eigentijds trio dat schittert in eenvoud.

Verleidelijk en soms overdadig aanwezig, maar ook Theatraal en gekscherend, daar waar het hoort. Met een lach, een traan en weleens met een vette knipoog. Laat je meevoeren in een verbluffende en ijzersterke mix van populaire songs, ballades en de ultieme meezingers. Ze stralen als ‘Swingende keukenbrigade’, brengen voor de echte muziekliefhebber zelfs een Joodse Klezmer of een uptempo nummer van de ‘Black Eyed Peas’.  Daarnaast zijn ze rijk aan teksten en treden op in alle kleuren en stijlen. Dat maakt ze zo bijzonder en zorgt iedere keer voor een krachtig schouwspel.

Knappe Koppen; door een draadloos geluidssysteem geheel mobiel, overal zichtbaar en hoorbaar, maar altijd stijlvol verantwoord. Bent u er klaar voor om deze charmante heren uit te nodigen?

YouTube video

Wilt u meer weten over Knappe koppen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Knappe koppen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Knappe koppen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Knappe koppen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Knappe koppen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

K3

De Offsiders

De Sjonnies

Kris Kross Amsterdam

Trio Remixx

Aanvraagformulier Knappe koppen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens