Klubbheads

Wilt u Klubbheads boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Klubbheads vindt u hier op deze pagina.

Klubbheads en DJ BoozyWoozy maken eind jaren ’90 en begin jaren ’00 furore met meer dan een dozijn internationale top 10 hits, waaronder hun eigen “Hiphopping”, “Party Affair”, “Here We Go”, “One More Try”, “Turn Up The Bass” en “Jumping Around”. De clips waren niet weg te denken van de populaire muziek channels TMF en The Box. Daarnaast stonden ze destijds op grote festivals als 538 Koninginnedag op het Museumplein, Trance Energy en Mega Music Dance Experience.

Naast eigen hits waren Klubbheads en DJ Boozywoozy als producers en remixers in de 90’s en 00’s mede verantwoordelijk voor een groot aantal hits van o.a. DJ Paul Elstak, DJ Jean, Elize, 2 Unlimited, 2 Brothers On The 4th Floor, Vengaboys, Nance, Drunkenmunky en Hi_Tack.

Als DJ’s hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet zijn geweest! In 2016 leverden Klubbheads vs. DJ Boozywoozy een dynamische show af met DJ en MC waarin alle bekende hits en dansvloerbommen uit die tijd de revue passeerden.

Wilt u meer weten over Klubbheads?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Klubbheads is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Klubbheads.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Klubbheads ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Klubbheads zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Klubbheads

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens