Klubbheads vs. DJ Boozywoozy

Wilt u Klubbheads vs. DJ Boozywoozy boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Klubbheads vs. DJ Boozywoozy vindt u hier op deze pagina.

Klubbheads vs. DJ Boozywoozy maken eind jaren ’90 en begin jaren ’00 furore met mee dan een dozijn internationale top 10 hits, waaronder hun eigen ‘Hiphopping’, ‘Party Affair, ‘Here We Go’, ‘One More Try’, ‘Turn Up The Bass’ en ‘Jumping Around’. De clips waren niet weg te denekn van de populaire muziek channels TMF en The Box. Daarnaast stonden ze destijds op grote festivals als 538 Koninginnedag op Museumplein, Trance Energy en Mega Music Dance Experience. 

Naast eigen hits waren Klubbheads vs. DJ Boozywoozy als producers en remixers in de 90’s en 00’s mede verantwoordelijk voor een groot aantal hits van o.a DJ Paul Elstak, DJ Jean, Elize, 2 Unlimited, 2 Brothers On The 4th Floor, Vengaboys, Nance, Drukenmunky en Hi_Tack. 

Als Dj’s hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet zijn geweest! Anno 2016 leveren Klubbheads vs. DJ Boozywoozy een dynamische show af met DJ en MC waarin alle bekende hits en dansvloerbommen uit de tijd de revue passeren. 

Wilt u meer weten over Klubbheads vs. DJ Boozywoozy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Klubbheads vs. DJ Boozywoozy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Klubbheads vs. DJ Boozywoozy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Klubbheads vs. DJ Boozywoozy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Klubbheads vs. DJ Boozywoozy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Klubbheads vs. DJ Boozywoozy

Gegevens van het optreden

Contactgegevens