Kleurenadvies

Wilt u Kleurenadvies boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kleurenadvies vindt u hier op deze pagina.

Wilt u iets aan uw uiterlijk veranderen? Laat een imageconsulent u dan eens een kleuradvies geven. In de workshop ‘Kleuradvies’ gaat u samen met de imageconsulent ontdekken en analyseren tot welk kleurtype u behoort en wat de optimale kleuren zijn die het best bij u passen, bijvoorbeeld qua kleding of make-up. Met dit kleurenadvies op zak weet u precies met welke kleding, make-up en haarkleur u er op uw best uitziet.

Wilt u meer weten over Kleurenadvies?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kleurenadvies is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kleurenadvies.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kleurenadvies ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kleurenadvies zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kleurenadvies

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens