Kissing Challenge

Wilt u Kissing Challenge boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kissing Challenge vindt u hier op deze pagina.

Bij de Kissing Challenge moet je jouw geliefde, vader, moeder of natuurlijks iemand anders, 60 seconden lang een kus op de mond of wang geven. De uitdaging hierbij is om in je hoofd mee te tellen en zo dichtbij de 60 seconden uit te komen, zonder naar de klok te kijken. De tijd wordt opgeschreven op een kaartje samen met de gegevens van het koppel. Vervolgens worden alle kaartjes verzamelt door de presentator. Wie weet maak je wel kans op een te gekke prijs!

De drie koppels die het dichtste bij de 60 seconden wisten te komen eindigen met een cadeaubon. Deze bon is te besteden bij verschillende winkels binnen het winkelcentrum. We denken dus ook aan de winkeliers. 

Wilt u meer weten over Kissing Challenge?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kissing Challenge is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kissing Challenge.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kissing Challenge ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kissing Challenge zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kissing Challenge

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens