Winkelcentrum promotions

Kinder Kerstquiz

Wilt u Kinder Kerstquiz boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kinder Kerstquiz vindt u hier op deze pagina.

Klein of groot … iedereen zal zich vermaken tijdens deze gezellige kerstquiz. De presentator speelt de leukste spellen met de kids zoals bijvoorbeeld “Een Kerst Dans wedstrijd Ook het Kerstkransjes eten ontbreekt natuurlijk niet, want hoeveel kransjes kun je tegelijk in je mond stoppen?!

Op een feest als dit mogen cadeautjes natuurlijk niet ontbreken, daarom heeft de Kerstman wel erg veel schitterend ingepakte cadeautjes meegenomen, maar wat moet je daar nu mee? Het antwoord op deze vraag is heel simpel, je gaat er samen met de kinderen een grote stapel van maken, wie van de kandidaatjes maakt de hoogste stapel, let er wel op dat de presentator niet te dicht bij je stapel in de buurt komt!

Als laatste testen we de kennis van de Kerst liedjes. Jingle Bells, oh Dennenboom, natuurlijk kennen we elk liedje, maar wie van de kandidaten raad het als eerst! Verder mogen de kinderen nog een snoepje komen halen bij de Kerstman en natuurlijk nog even op schoot.

Deze gevarieerde, en ‘gave’ show is geschikt voor elk kerstfeest. Zowel grote als kleine kinderen kijken met open ogen naar dit spektakel, want als de kinder kerstquiz binnen is  barst het feest pas echt los!

Wilt u meer weten over Kinder Kerstquiz?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kinder Kerstquiz is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kinder Kerstquiz.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kinder Kerstquiz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kinder Kerstquiz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kinder Kerstquiz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens