Kijk, zoek en win

Wilt u Kijk, zoek en win boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kijk, zoek en win vindt u hier op deze pagina.

Omdat er door de coronamaatregelen steeds minder mogelijk is qua entertainment hebben wij voor uw winkelcentrum het volgende concept uitgeschreven!

Kijk, zoek en WIN! Onze reporter (hier later meer over) gaat bij een aantal van uw winkels langs om een kort, maar boeiend filmpje te maken. Een korte rondleiding door de winkel is al voldoende. Wij plaatsen in de winkel een bordje met een aanwijzing. Dit kan zijn een letter, een afbeelding of een woord. Tijdens de rondleiding zal de camera ook langs het bordje gaan en terloops in beeld brengen. Het is aan de kijkers om de aanwijzingen te noteren en in te sturen. Dit kan bijvoorbeeld via email of via Facebook.

Voorbeeld:

Als u kiest voor LETTER aanwijzingen dan zouden een aantal letters een woord kunnen vormen. Als men dan bijvoorbeeld 5 filmpjes heeft bekeken kan men een vijf-letterig woord vormen. Als het winkelcentrum iedere dag 1 filmpje plaatst is er dus om de vijf dagen een winnaar.

Als prijzen kunt u denken aan:

Een kortingscoupon van bijvoorbeeld 10% geldig in alle winkels voor alle deelnemers.
Een 3e prijs , 2e prijs, 1e prijs. Per ronde.
Dit kunnen donaties door de winkeliers zijn (Boodschappentas met boodschappen, of waardecheques van 50, 25 en 10 euro.
En aan het einde van de hele actie periode een hoofdprijs, zoals bijvoorbeeld een fiets. Deze kan beschikbaar worden gesteld door de plaatselijke fietsenwinkel of voor kostprijs worden ingekocht.

Deze actie kan lopen van de Sinterklaas- t/m de kerstperiode. Een interactieve online beleving waarbij de gast op een andere manier de winkel bekijkt en daarbij leuke prijzen kan verdienen. Wij stellen wel voor om een variatie te creëren in de rondes. De ene week een woord, de andere week een zin en voor de kinderen met afbeeldingen te werken. Wat er precies van de gasten wordt verwacht word duidelijk gemaakt bij de speluitleg op uw social media en websites. 

De reporter!

Onze entertainer Bart Juwett is een heuse alleskunner. Hij is bekend geworden als buikspreker en Andre van Duin imitator tijdens Hollands Got Talent en Pop Ster! Bart is een allround entertainer en echt van alle markten thuis op entertainment gebied. U kunt kiezen voor een komische verslaggever (Meneer Wijdbeens imitatie Andre van Duin) of gewoon als zichzelf. Maar hij heeft veel meer typetjes. Alles is mogelijk. Gewapend met een camera zal hij bij de winkels langsgaan en korte filmpjes maken. Op deze manier zullen de filmpjes boeiend blijven om naar te kijken.

Wilt u meer weten over Kijk, zoek en win?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kijk, zoek en win is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kijk, zoek en win.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kijk, zoek en win ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kijk, zoek en win zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kijk, zoek en win

Gegevens van het optreden

Contactgegevens