Kierewiet Piet

Wilt u Kierewiet Piet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kierewiet Piet vindt u hier op deze pagina.

Kierewiet Piet. Met grappen en grollen gaat de Kierewiet Piet door het land. Samen met zijn gitaar neemt hij al zingend de kinderen bij de hand. Een goocheltrucje hier, en verdwijntrucje daar Met deze Piet in huis is uw (sinterklaas-) feestje zo voor elkaar!

Piet, Piet de Kierewiet Piet
Je hoort me wel, maar je ziet me niet
Want ’s avonds als het donker is
Sluip ik door de duisternis
En ik breng voor ieder kind
Een cadeautje van de Sint
Piet, Piet de Kierewiet Piet
Je hoort me wel, maar je ziet me niet
Want ik ben Piet, … de Kierewiet Piet

Niet alleen weet deze Piet uw kinderen te vermaken, maar door zijn vrolijke aanwezigheid, de meezing Sinterklaas liedjes, de goocheltrucjes zijn zeker ook de oudere gasten razend enthousiast over de Kierewiet Piet.

Wilt u meer weten over Kierewiet Piet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kierewiet Piet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kierewiet Piet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kierewiet Piet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kierewiet Piet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Vossenjacht

De echte kerstman

Waar zijn de elfjes?

Zingen voor Sint

Bouwwedstrijd met Pieten

Aanvraagformulier Kierewiet Piet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens