Artiesten

Kevin Smit

Wilt u Kevin Smit boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kevin Smit vindt u hier op deze pagina.

Wat goed is, komt snel. Dat geldt zeker voor Kevin Smit. De zanger uit Hoogeveen was nog maar 16 jaar oud toen hij in 2008 doorbrak met zijn debuutsingle ‘Morgen wordt alles anders’. Vanaf dat moment nam zijn carriere meteen een grote vlucht. Het zingen zit Kevin in het bloed en op het podium is hij in zijn element. Met zijn sympathieke uitstraling en natuurlijk zangtalent maakt hij van elk optreden een groot feest. Een optreden van Kevin Smit is een mix is van de beste Nederlandse hits van nu, gecombineerd met een mooie mix van een paar van zijn eigen nummers. De bierkraan moet lopen!

Kevin Smit vindt het leuk om zijn publiek elke keer weer te verassen. Dat lukte hem al met zijn vorige twee singles ‘Verliefd’ en ‘Engelen’ en dat gaat hem met zijn nieuwste single ‘Die altijd lacht’ vast en zeker ook weer lukken want geen een enkel album van de Drentse zanger is gelijk. De single ‘Die altijd lacht’ is een Nederlandstalige bewerking van de succesvolle Duitse track ‘Die immer lacht’ van Stereoact feat-Kerstin Ott.

Door zijn altijd vrolijke persoonlijkheid en professionaliteit wordt hij tegenwoordig ook steeds meer ontdekt als presentator zoals o.a. bij RADIONL. Hier presenteert hij het programma ‘Morgenstond’. In dit radioprogramma maakt Kevin Smit je van 07:00-09:00 uur wakker met de beste Nederlandse hits.

Wilt u meer weten over Kevin Smit?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kevin Smit is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kevin Smit.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kevin Smit ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kevin Smit zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zingende kerstboom

Jamai

Lamme Frans

Joost Klein

Hazes Tribute Show

Aanvraagformulier Kevin Smit

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens