Kerstpakketten Service

Wilt u Kerstpakketten Service boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstpakketten Service vindt u hier op deze pagina.

Vindt u de afstand tussen u en uw personeelsleden niet al maanden veel te groot? Zeker in deze corona tijd is het contact met uw personeel anders. Wordt het niet eens tijd om uw personeelsleden ook in december in het zonnetje te zetten? Zeker omdat uw personeel zich toch meer dan 100% blijft inzetten.

Veel personeelsleden komen dit jaar niet meer naar kantoor, echter wij zorgen er voor dat uw warme kerstboodschap naar hen wordt toegebracht! Dit als aanvulling op uw waardering voor uw personeel. Dit keer niet via een digitale of online sessie, maar een warme kerstboodschap die bij uw personeelsleden persoonlijk thuis wordt bezorgd. Wat is er leuker voor uw personeel dan een gemeend gebaar met een warme boodschap.

Diverse mogelijkheden zijn er mogelijk. 

Wilt u meer weten over Kerstpakketten Service?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstpakketten Service is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstpakketten Service.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstpakketten Service ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstpakketten Service zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kerstpakketten Service

Gegevens van het optreden

Contactgegevens