Seizoenen, Winkelcentrum promotions

Kerstmoment

Wilt u Kerstmoment boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstmoment vindt u hier op deze pagina.

Ons fototeam loopt met een groot frame (kerstitem) en polaroidcamera’s door het winkelcentrum. Bezoekers mogen vandaag gratis op de foto. De foto wordt direct afgedrukt als leuk cadeautje namens alle winkeliers.

Kosten incl. frame, polaroids, hostessen.

Wilt u meer weten over Kerstmoment?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstmoment is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstmoment.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstmoment ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstmoment zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zingende kerstboom

NICOLAS DE KERSTMAN EN DE SANTA SINGERS

Wandelende Kerstboom

Miss Grinch

De Kerst Adviseuses

Aanvraagformulier Kerstmoment

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens