Winkelcentrum promotions

Kerstman marionette

Wilt u Kerstman marionette boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstman marionette vindt u hier op deze pagina.

Een mobiele, zeer visuele en interactieve winteranimatie. De kerstman komt met zijn lievelingsspeeltje aangelopen. De Kerst Marionette is een combinatie van klassiek ballet, bewegingstheater en pantomime. 

Wilt u meer weten over Kerstman marionette?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstman marionette is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstman marionette.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstman marionette ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstman marionette zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kerstman marionette

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens