Winkelcentrum promotions

Kerstman en Rudolf

Wilt u Kerstman en Rudolf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstman en Rudolf vindt u hier op deze pagina.

Op de foto met de Kerstman en Rudolf is natuurlijk een feest voor jong en oud. Helemaal wanneer je de foto meteen uitgeprint meekrijgt! De vrolijke kerstman en Rudolf zijn dikke maatjes. En wat helemaal bijzonder is… Rudolf kan praten!! Hij kwebbelt de oren van je hoofd. Maakt een gezellig praatje met de kinderen of zingt een liedje.

Deze act is als mobiele act in te zetten. Met een mobiele printen en gezellige kerstmuziek. Of op een vaste plek. Decor is niet standaard maar kan wel door ons worden verzorgd.

Wilt u meer weten over Kerstman en Rudolf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstman en Rudolf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstman en Rudolf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstman en Rudolf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstman en Rudolf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kerstman en Rudolf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens