Film & Media

Kerstman en kerstelf

Wilt u Kerstman en kerstelf boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstman en kerstelf vindt u hier op deze pagina.

Eeuwenlang heeft iedereen gedacht dat de Kerstman op eigen kracht alle cadeautjes de wereld rondbrengt in zijn, door rendieren getrokken, vliegende slee. Maar de Kerstman heeft hulp. Naast honderden helpende elfenhanden die het speelgoed maken en inpakken, is er nog iemand…

Eén van de laatste groene elfen is een eeuwtje of twee geleden op de Noordpool komen wonen. Zijn naam is Ilbereth en hij is de rechter- en linkerhand van de Kerstman. Hij helpt hem bij het opstellen van de zoet- en stoutlijsten en controleert die dan ook wel twee keer helemaal.

Graag komen de Kerstman en zijn Kerst-elf bij u op bezoek om de Kerstvreugde te verhogen, met hun gulle aanwezigheid.

Ilbereth heeft de laatste chocolade-blaadjes-boom mee naar de Noordpool genomen en in zijn magische tuin bloeit die volop elk jaar rond Kerstmis. Hij deelt dan ook graag chocoladeblaadjes uit, zodat je zelf een miniboompje zou kunnen kweken.

De Kerstman en Ilbereth houden allebei ook ontzettend veel van zingen. Heerlijke Kerstliedjes waarbij uit volle borst meegezongen mag worden. Bovendien weten zij natuurlijk volop verhalen te vertellen. Mooie en spannende vertellingen over het leven op de Noordpool op al die dagen dat het geen Kerstmis is.

Deze Kerstmis zal nooit meer hetzelfde zijn als al die jaren ervoor. Je komt ogen en oren te kort bij het bezoek van de Kerstman en Ilbereth.

Wilt u meer weten over Kerstman en kerstelf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstman en kerstelf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstman en kerstelf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstman en kerstelf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstman en kerstelf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kerstman en kerstelf

Gegevens van het optreden

Contactgegevens