Kerstelf

Wilt u Kerstelf boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstelf vindt u hier op deze pagina.

Rond de feestdagen dwarrelt er een kerstelf rond. Delfie de kerstelf zal op een ludieke wijze uw vermaken, Kerst zal nooit meer saai zijn. Hij brengt u de kerstboodschap en is zeer behulpzaam. Niets is te veel voor hem en uw gasten vermaken zich prima met Delfie. Delfie kan geboekt worden als ontvangstact, en is ook heel behulpzaam in de bediening van uw restaurant of andere gelegenheid.

Zelfs uw persoonlijke kerstboodschap kan hij voor u verkondigen.

Wilt u meer weten over Kerstelf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstelf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstelf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstelf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstelf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kerstelf

Gegevens van het optreden

Contactgegevens