Winkelcentrum promotions

Kerstachtig mooi

Wilt u Kerstachtig mooi boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstachtig mooi vindt u hier op deze pagina.

Zij complimenteren uw gasten op een ludieke manier. Met theatrale liedjes, passende instructies en een glimlach weten zij uw gasten een goed gevoel te geven. Een blijvende herinnering is de kerstbal, met een persoonlijke positieve kreet. Deze dames zijn uitermate geschikt om de kerstsfeer op uw evenement op te hogen.

Met een kerstboom, kerstbellen en veel jingle bells weten zij ieder te verrassen met de act. In de Decembertijd hebben wij een aangepast decor, aangepaste kleding en de liedjes in de act zijn geheel in Kerstsferen!

  • Rondlopende act
  • Mobiele geluidsapparatuur

Wilt u meer weten over Kerstachtig mooi?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstachtig mooi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstachtig mooi.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstachtig mooi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstachtig mooi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kerstachtig mooi

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens