Winkelcentrum promotions

Kerst fiets

Wilt u Kerst fiets boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerst fiets vindt u hier op deze pagina.

Weg Rendieren en de Arrensleeën, hier is de Kerstman op de Fiets! Hij heeft zich goed aangepast aan de Nederlandse gewoonte en komt hier gewoon per fiets de pakjes brengen.

Wilt u meer weten over Kerst fiets?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerst fiets is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerst fiets.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerst fiets ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerst fiets zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kerst fiets

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens