Winkelcentrum promotions

Kerst en Nieuwjaars Wenspost

Wilt u Kerst en Nieuwjaars Wenspost boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerst en Nieuwjaars Wenspost vindt u hier op deze pagina.

Ze zijn helemaal in de kerststemming. Op zoek naar mensen die graag hun kerst- of nieuwjaarswens willen delen met vrienden of geliefden. Een echte met aandacht, handgeschreven kerst- of nieuwjaarswens aan een geliefd persoon. Ze nemen alle tijd voor dit speciale schrijfmoment.

Geen inspiratie? Wat een geluk! Zij weten wel raad en toveren voor iedereen mooie woorden op papier. Ze creëren de ideale sfeer om de meest liefdevolle kaart te schrijven. Ze kunnen er zelfs voor zorgen dat deze diezelfde dag nog worden gepost!

Het is ook mogelijk dat ze kleine geluk kerstpakketjes uitdelen. Ze zijn ook bijzonder geschikt om heerlijke hapjes uit te delen tijdens een kerst- of nieuwjaarsborrel.

Wilt u meer weten over Kerst en Nieuwjaars Wenspost?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerst en Nieuwjaars Wenspost is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerst en Nieuwjaars Wenspost.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerst en Nieuwjaars Wenspost ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerst en Nieuwjaars Wenspost zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Kerst en Nieuwjaars Wenspost

Gegevens van het optreden

Contactgegevens